QUI SOM

L'Alambiq treballem per a la difusió de la història i la llengua a través del teatre, la poesia i la música.

Des de l'inici, el 2011, hem desenvolupat tota mena de projectes teatrals: Teatre de carrer, campanyes escolars, sessions de contes, teatre de sala, ràdio teatre, teatre en ruta... I ens hem especialitzat en la realització de projectes a mida. També hem tingut la oportunitat d'establir col·laboracions amb altres empreses culturals que han enriquit la nostra feina.

L'Alambiq som:

Marta Catalan Toran 

Les paraules i la música són les meves eines de treball. He dedicat la meva vida laboral a la comunicació i a l'educació en diversos àmbits, i ja fa més de 10 anys que viatjo narrant històries per petits i grans, contades o cantades.  

A l'Alambiq porto la gestió i creació de projectes on el teatre és l'eina bàsica per a seguir explicant històries, aquest cop per difondre la història i la literatura, dues de les meves passions. També actuo, el moment més màgic d'aquesta feina! 
Si voleu conèixer altres projectes que tinc entre mans, els trobareu a: devivaveu.catSergi Argemí Rodríguez


Psicoanalista de pardals en pràctiques. La meva passió per aquest bell exemplar d'au em ve de ben petit. Fent el trapella en el teatre vaig descobrir la meva vocació, l'ornitologia onírica, noble ciència amb efectes secundaris, la impossibilitat d'enganxar el cul a la cadira.

El meu culet inquiet m'ha portat a viatjar pel món a la recerca de tècniques de doma i cria del "pardalus oniricus", un rar exemplar de pardal que manipula somnis i t'obliga a fer-los realitat.

A l'Alambiq he trobat un espai de psicoanàlisi on passar consulta als meus pardals, sometent-los a teràpies de literatura i teatre esdevenen aptes per a la reinserció en societat.

Quan la iaia em pregunta de què treballo no se que respondre. Potser em faré un diploma:
"Psicoanalista de pardals en pràctiques. Venedor de paraules ignotes. Dramaturg de pa sucat amb oli."