Fresc! Fresc!{Ràdio Espiadimonis}
Audioguies teatralitzades

Descobrir un indret, un personatge, un museu, una vila, a través d'una audioguia ens facilita poder oferir al viatger una guia personal, a un cost baix.

Ara bé, tal i com actualment es plantegen les audioguies, el caliu que pot oferir una guia de carn i ossos, l'emoció i l'empatia que pot transmetre, són  insubstituïbles. És més, les audioguies tendeixen a oferir un to neutre, calmat, carregat d'informació, però mancat d'emoció, de sentiment. I és l'emoció, sota el nostre punt de vista, allò que ens apropa al gust per la coneixença, per la descoberta.

Amb aquest projecte volem dotar d'emoció les audioguies. Fer un pas més enllà i convertir les audiodescbertes en experiències radiofòniques. Aparentment són el mateix format: Audios, però el plaer d'escoltar la ràdio és ben diferent al fet d'escoltar una audioguia, per què? Doncs perquè la ràdio ens ofereix emoció.

Aquest és el punt de partida d'aquesta proposta, descobrir a través del plaer d'escoltar. Immergir a l'oient en paisatges sonors que l'apropin a la descoberta i li permetin empatitzar amb l'indret, el personatge o la història que volem que conegui.

Informa't! Pregunta'ns!