PROJECTE EL SILENCI DE LA CAMPANA

Des de la setmana passada i fins a finals de mes visitarem les escoles d'Arenys de Mar amb el projecte El silenci de la campana, un conte teatralitzat on s'explica els fets de 1714 a través de la història d'un nen, una nena i una Campana, la Campana de sant Honorat.

La proposta s'adreça als infants d'Arenys de Mar amb la voluntat d'explicar-los i promoure l'interès per la nostra llengua, els nostres costums i la nostra identitat, així com la importància de preservar els nostres records. 

El conte El silenci de la campana, va acompanyat d'un taller on realitzarem un treball artístic per reflexionar sobre els valors de la nostra societat i els nostres referents com a poble català. 

En aquestes petites obres d'arts hi podrem veure reflectit allò que comparteixen els nens del 1714 amb els del 2014 i volen seguir compartint amb els nens del futur. 

Els treballs realitzats pels alumnes de les escoles Joan Maragall, Presentació i Sinera, es podran veure en una exposició conjunta a la sala de les botes del Centre cultural Calisay del 2 a 16 de novembre de 2014.

 
Projecte subvencionat per: